streda 10. decembra 2008

BMW E38 nákupný sprievodca

Existuje asi niekoľko nákupných sprievodcov pre E38, ktorí vám povedia, na čo mate dávať pozor a aké spoločné problémy môžte nájsť. Avšak, keď som kúpil moje prvé BMW nevedel som, čo som vlastne chcel a čo bolo k dispozícii. Skôr ako niečo pokazíte môžte si pozrieť tento blog. Tento blog vám priblíži a povie vám, čo je k dispozícii, pokiaľ ide o motory, exteriér a interiér. Možnosti jednotlivých modelov a Highline. Spoločné problémy, tu možno tiež nájsť.
BMW E38 série 7 sú vynikajúce automobily a v čase písania (2008) majú vynikajúcu hodnotu. Sú mimoriadne lacné a náklady len o málo viac, než je štandart.
V skutočnosti názov E38 zahŕňa rad "vagónov" s veľmi odlišnými znakmi. Od skromnej 728i cez Šport Vanos 740i až po 750iL. Počas života na E38 došlo k sérii zmien ako v exteriéri tak aj v interiéri. Motory s tromi hlavnými typmi (I-6, V8 a V12) a celým radom variantov týchto motorov. Zmeny, ku ktorým došlo v septembri roku 1998 boli zjavné s významnými zmenami v motoroch a modernizácii z vonka.
Nielen, že tam nastali rozdiely medzi modelmi, existujú aj veľké rozdiely medzi variantami úrovne niektorých vozidiel z rovnakého roka a modelu. Zoznam možností je v BMW veľmi dlhý a može spôsobiť takmer dvojnásobok pôvodnej nákupnej ceny za základný model. Okrem štandardných možností, ako je napríklad satelitná navigácia, televízia, kupujúci si mohol nariadiť model 'Individual'. Len to spôsobilo ďalší zmätok.
Ešte na záver prvého článku Vás tu všetkých vítam, ďakujem za pozornosť a všetky vaše komentáre.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára